Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11 same
02-04-2010, 01:55 PM
Quote:
Originally Posted by Dancing-Horta
same issue. I can load anywhere else in the game BUT Sol.


Same thing as everyone else. As of 2/3/2010 I am stuck on the 1st loading screen for the last 22 min. and counting. Is it because of all the people wanting to play and only 1 sever?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-04-2010, 02:18 PM
Same problem here.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-04-2010, 03:21 PM
Can a GM please respond to this thread please
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-04-2010, 03:31 PM
Exact same problem here too. Just after making toon I get a load screen and thats it just load screen for hours, not even been able to play the game at all yet.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-04-2010, 03:36 PM
Quote:
Originally Posted by DoctorOak View Post
Although you don't really deserve any reply at all, I'll give you one. The problem is with you/your computer/your connection - 'cos I have no problems at all, and neither does pretty much anyone else.

In fact, since OB, I've not had a loading screen last longer than about 60 seconds at most - and considerably less than that for the majority of the time.
Although you absolutely do not deserve a reply, I am going to give you one. Grow up and stop being so immature. Do not assume something isn't broken because it works fine for you. There are many dependent factors to an MMO, including, servers, distance, clients, video drivers, OS, ZONE, INSTANCE, etc.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-04-2010, 03:37 PM
I am having the same problem. I beamed to my ship from Earthdock post tutorial for the first time and am stuck at the Sol loading screen. I have exited and relaunched the game client 4 times now with the same issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-04-2010, 03:40 PM
It's not entirely about the person's PC.

I can load the same place in 3-5 seconds, or sometimes 10 or more depending on how heavily overloaded the server is.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
02-04-2010, 04:02 PM
Try setting your Graphics Slider all the way to the left (the lowest setting) and see if that helps.

If it does work, you may need to set it to the left whenever you goto Sol, or any other heavy traffic area, but you will most likely be able to keep it at your preferred settings for lower traffic areas.

Good Luck, Hope this helps

PS. You can change the graphics settings before loading the character by hitingt the escape button at the character selection screen and going into options.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
02-04-2010, 05:49 PM
OMG shoot me now. Its 7:48pm....have been trying to load into Sol System since 4:03pm.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
02-04-2010, 06:03 PM
Same problem, cant load into Sol System. I like the game, but this problem has effectively made the game unplayable. To bad. I was looking forward to a fresh change from WoW. Guess we'll have to wait for the New Star Wars MMO to have a good time in space.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:13 PM.