Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 31
02-06-2010, 10:42 AM
To DoctorOak,

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=106253

http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=80151

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=106281

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=106232

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=106297



Dude you must be blind not to see all the posts out there refering to loadscreens, time outs, disconects, the ones i just linked are the most recent ones,let alone all the other ones over that last 2 weeks that have been lost in the forums.....

They are all referign to the same thing, the server isnt right, it acts up at peak times and refuses to let ppl on.

PPL like you, who think they know best that they are right just because you cant realy be arsed to scan the forums, but just post and say you did and we are all wrong cause no one else is having these issues, make me sick.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 32
02-06-2010, 12:29 PM
The duration of the loading screens is less troubling then their mere existence.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 33
02-06-2010, 12:32 PM
yep lots of that long duration crud.

Server is not Responding !.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:32 AM.